Skip to main content
GRAFIKUM NA GRAFIMI 2018

GRAFIKUM NA GRAFIMI 2018 - 40. Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije

Dragi partneri,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će Grafikum ove godine izlagati na sajmu Grafima koji se održava od 26. do 29. septembra na Beogradskom sajmu.

Učešćem na Grafimi želimo da damo na značaju našem lokalnom sajmu grafike i iskoristimo priliku da vam u sajamskom ambijentu predstavimo ponudu iz našeg bogatog portfolia

KodakBoettcherGlunz&JensenPACKZ

J&SCGSTechkon

Posebno smo ponosni što ove godine proslavljamo 10 godina Flexcel NX sistema obeleženih usponom i fantastičnim rezultatima kako u izradi ploča za flexo štampu tako i u procesu štampe.

Naš gost na sajmu biće gosp. Kris Capiau ,  KODAK Packaging Sales Director Middle East, Africa, Turkey and Eastern Europe koji će održati predavanje 27.09.2018. sa početkom u 11.30h pa vas pozivamo da prisustvujete i čujete sve o tehnologiji koja je transformisala flexo štampu.

Takođe će nam gost na sajmu 28.09. i 29.09. biti gosp. Heiner Müller, Key Account Director Europe za  CGS publishing technologies, koji će nam prezentovati najnovija, vrhunska rešenja proofing sistema i kolor menadžmenta i govoriti o temama važnim za sve u lancu izrade grafičkog proizvoda od dizajnera preko štampara do krajnjeg poručioca.

Ono što želimo posebno da istaknemo je da ćemo na sajmu organizovati PREZENTACIJE SOFTVERA U RADU I TO:

Kodak PRINERGY Connect + Insite Pre press Portal - rešenje za automatizaciju korisnu svakoj proizvodnji

PACKZ! – editovanje originalnih PDF formata

ORIS Color Tuner - kalibracija i standardizacija, kolor menadžment

Maesure color – merenje i kontrola štampe

 

Iz tog razloga vam stojimo na raspolaganju za sva dodatna pitanja i zakazivanje prezentacija u terminima koji vama odgovaraju:

 

Goran Papić - goran.papic@grafikum.rs - OFSET

Nataša Vasić - natasa.vasic@grafikum.rs - FLEXO, KOLOR MENADŽMENT, SOFTVERI

Milan Vidović - milan.vidovic@grafikum.rs - OFSET

 

O svim našim akcijama povodom Grafime informisaćemo vas preko objava i članaka na našem sajtu i unapred se radujemo susretu na našem štandu.

DOBRODOŠLI!