Skip to main content
G&J

GRAFIKUM remontni centar za razvijačice

Poštovani saradnici,

 

Ovim putem vas obaveštavamo da smo u mogućnosti da vam ponudimo nove i remontovane razvijačice za ofset ploče koje možete platiti u više rata ili napraviti aranžman da otplaćujete razvijačice kroz dodatak na cenu ploča.

#1

Grafikum je distributer kompanije Glunz&Jensen koji je lider u proizvodnji razvijačica za ofset ploča, kako konvencionalnih, tako i termalnih razvijačica. Takođe vas obaveštavamo da smo u mogućnosti da remontujemo vaše razvijačice jer imamo odličan tim servisera i tehničara koji mogu dovesti vaše razvijačice u odlično stanje. Servis razvijačica može biti besplatan uz popust na rezervne delove, uz aranžman koji podrazumeva kupovinu ploča kod Grafikuma.

 

Grafikum je vodeći dristibuter ofset ploča za termalne, violet i konvencionalne CTP sisteme na srpskom tržištu. Uz prodaju ploča obezbeđujemo i tehničku podršku za implementaciju ploča u proizvodnom procesu, tehničku podršku za setovanje parametara osvetljavanja i razvijanja ploča, kao i konsalting oko definisanja ispravnih kalibracionih kriva.

 

U ponudi imamo nove razvijačice za termalne, konvencionalne i violet ploče u B1 i B0 formatu, a možemo ponuditi i remontovane. Na tržištu je sve manje B2 razvijačica jer se nove više ne proizvode, tako da u vezi sa tim održavanje razvijačice postaje vrlo važan postupak koji, ukoliko se ispravno sprovodi, može značajno produžiti vek trajanja vaše razvijačice.

 

Grafikum ima iskustvo preko 15 godina u održavanju razvijačica, i možemo vas u potpunosti podržati u donošenju odluke o daljem investiranju i načinu održavanja vaših razvijačica. Ukoliko imate sami neki predlog, stojimo Vam na raspolaganju za bilo kakvu sugestiju.

 

Za više pitanja možete kontaktirati prodajno odeljenje Grafikuma.

 

Goran Papić - 063/333985

Atila Bujdošo - 063/337738 za teritoriju Vojvodine

logo