Skip to main content
KODAK NX WIDE MAKEDONIJA

KODAK NX WIDE 4260 INSTALIRAN U MAKEDONIJI

200. INSTALACIJA U REGIONU ....10 GODINA NX TEHNOLOGIJE

Kompanija Kiro Dandaro iz Bitolja, na daleko poznat u proizvodnji fleksibilne ambalaže, uveo je u proizvodnju još jedan NX sistem i to NX Wide 4260, prvi takav instaliran u Makedoniji.

Kompanija Kiro Dandaro je još 2013. godine prepoznala kvaliet KODAK NX Tehnoloogije investirajući u NX Mid sistem. Sada, sa kupovinom nove štamparske mašine, BOBST Fischer & Krecke, maksimalne širine štampe 1.000 mm i brzine 500 m/min, javila se potreba za većim formatom, a izbor je bio i ovog puta NX , kao reper za kvalitet i produktivnost.

Instalacijom još jednog  NX sistema kompanija Kiro Dandaro, koja uspešno posluje već 73 godine, prerađujući 3.500t flekso materijala godišnje,  odala je i svojevrsno priznanje benefitima koje KODAK NX sistem može pružiti svakoj kompaniji koja se odluči za instalaciju nekog od sistema, Narrow,Mid ili Wide.

Kodak NX WIDE 4260 Sistem sastoji se  od Kodak Flexcel NX Wide-C osvetljivača (maksimalni format ploča 1067 x 1524 mm i TILL-a, 1067 x 1554 mm) , NX Wide Laminatora, X-Rite 361T UV denzitometra kao i Kodak DigiCap NX Patterning sistema integrisanog u Kodak TIFF Front End-u.

U svojoj klasi osvetljivača visoke rezolucije ovaj sistem obezbeđuje najviše i najbolje, što se konstantno potvrđuje i u procesima flexo štampe: stabilnost, produktivnost, vrhunski kvalitet bez kompromisa, zadovoljni klijenti, napredak....

Grafikum tim vam stoji na raspolaganju! 

natasa.vasic@grafikum.rs & goran.papic@grafikum.rs