Skip to main content
LABEL EXPO 2019

LABEL EXPO 2019 – EVROPSKO LANSIRANJE KODAK FLEXCEL NX ULTRA SISTEMA. PRVI SISTEM NA VODENOJ BAZI KOJI DAJE FLEXO PLOČU VRHUNSKIH PERFORMANSI

MIRACLON - novi dom KODAK FLEXCEL Sistema - ovog septembra u Briselu - spreman je da po prvi put dočeka posetioce kao nezavisna kompanija na velikom međunarodnom sajmu. Na štandu 4B61, koji je dizajniran da odrazi inovativnost kompanije i novu agilnost, Miraclon tim će pokazati svoju posvećenost naprednoj transformaciji flexo štampe uz kontinuirane inovacije i saradnju.

Zvanično evropsko predstavljanje KODAK FLEXCEL NX ULTRA SISTEMA će proizvođačima ploča pružiti drugi način proizvodnje visokokvalitetne ploče KODAK FLEXCEL NX. Pružajući iste pogodnosti za štampu kao vodeća KODAK FLEXCEL NXH ploča, revolucionarni FLEXCEL NX ULTRA SISTEM nudi proces bez rastvarača, bez VOC-a, na bazi vode, kojI omogućava štamparima da naprave ploču spremnu za štampu za manje od sat vremena. Zahvaljujući patentiranoj KODAK Ultra Clean tehnologiji, razvijenoj od strane MIRACLON tima, FLEXCEL NX ULTRA SISTEM je prvo vodeno rešenje koje pruža konzistentne fleksibilne ploče visokih performansi.

FLEXCEL ULTRA NX

 

“Kao globalni igrač koji je u potpunosti fokusiran na budućnost flexo štampe, radujemo se što ćemo deliti svoju viziju i predstaviti naša inovativna rešenja KODAK FLEXCEL na sajmu Label Expo" kaže izvršni direktor Miraclona Chris Payne. „Ono što je najvažnije, Label Expo vidimo kao neprocenjivu priliku za slušanje i učenje. Naš posao su veze. Samo blisko sarađujući s našim kupcima na svakom koraku puta, možemo predvideti izazove sa kojima će se susresti i stvoriti rešenja koja su im potrebna da bi ih rešili. Naš posao je da se stalno izazivamo postavljanjem pitanja „Šta je sledeće?“

 


GRAFIKUM  će biti prisutan čitavo vreme trajanja sajma i stajaće vam na raspolaganju da vas upozna sa ponudom i drugih naših partnera koji su prisutni ove godine kao izlagači HYBRID SOFTWARE, TECHKON, GLUNZ&JENSEN.

Ukoliko trebate dodatne informacije ili želite dogovoriti posebne angažmane i prezentacije na sajmu slobodno nas kontaktirajte:

Nataša Vasić, +381 63 335 628, natasa.vasic@grafikum.rs


Više o sajmu pročitajte na službenim stranicama https://www.labelexpo-europe.com/

Vidimo se na LabelExpo 2019!

grafikum