Skip to main content
LABELEXPO 2017

LABELEXPO 2017 - TEHNOLOGIJA U AKCIJI

Dragi partneri,

Obaveštavamo vas da će se u periodu od 25. - 28.09.2017. u Briselu, održati LABELEXPO EUROPE 2017, jedan od najvećih evropskih sajmova etiketa, na kome će se u 4 dana i 9 paviljona predstaviti 650 izlagača iz oblasti naprednih tehnologija štampe etiketa i ambalaže (mašine, softveri, repromaterijal i sl.).

Ukoliko želite da unapredite svoj biznis, inspirišete se za nove investicije i upoznate sa novim trendovima LABELEXPO je pravo mesto za vas.

GRAFIKUM tim će biti prisutan čitavo vreme trajanja sajma i stajaće vam na raspolaganju da vas upozna sa ponudom naših partnera KODAK, JÄNECKE+SCHNEEMANN ,BÖTTCHER SYSTEMSHYBRID SOFTWARE, TECHKON.

 

KODAK – ŠTAND 4D65

Kodak NX advantage

 

KODAK će prisutnima na LabelExpo-u predstaviti vodeće tehnologije flexo i inkjet štampe, kao i napredna softverska i druga rešenja za oblast etiketa i ambalaže. Za vreme LabelExpo-a, KODAK će službeno otvoriti i svoj novi „Flexo Packaging Technology Center“ u Briselu, poznat kao Kodak Flexo HUB. Ovakvim projektima stavlja se akcenat na partnerske odnose s kupcima, ostalim robnim markama i industrijskim udruženjima. Zainteresovani će moći i da se bliže upoznaju sa FLEXCEL NX sistemom za izradu flexo NX ploča za štampu, testiraju ih i uvere se u sve njihove superiorne performanse. Više saznajte na linku KODAK.

 

JÄNECKE+SCHNEEMANN – ŠTAND 11C15

JS boje za štampu

 

Jänecke + Schneemann je  porodična firma locirana u Hanoveru i jedan je od prvih nemačkih proizvođača štamparske boje koja datira još od 1843. godine. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i profesionalnom pristupu povratnim informacijama od strane korisnika, J+S prepoznaje, prilagođava i zadovoljava širok spektar zahteva u štampi.

Bilo da se radi o ofset bojama za tabačnu ili kontinuiranu ofset štampu iz rolne, LED-UV, UV ofset bojama, bojama za gravuru, flekso štampu, duboku štampu, štampu na metalu, suvi ofset ili za specijalne namene, cilj i postulat je kontinuirano pružanje kvalitetnih boja grafičkoj industriji kroz timski rad vrhunsko obučenih eksperata. Detaljniji asortiman proizvoda možete pogledati na linku J+S.

 

BÖTTCHER SYSTEMS - ŠTAND 11B50

Boettcher

 

BÖTTCHER je vodeća kompnija koja se bavi proizvodnjom vrhunskih štamparskih valjaka za svaki tip štamparske mašine svih tipova ofset štamparskih procesa. BÖTTCHER valjci se koriste i u digitalnim štamparskim mašinama. Gravirani slivovi se koriste u flexo štampi. BÖTTCHER takođe nudi kompletan program za održavanje i čišćenje štamparskih valjaka, program za čišćenje štamparskih mašina, aditiva i hemijskih agensa, ofset guma i lak formi. Više o proizvodima na linku BÖTTCHER

 

HYBRID Software - ŠTAND 8A10

packz

 

Kompanija Hybrid Software tvorac je, između ostalog, i programa PACKZ, koji edituje originalne PDF fajlove, a u sebi sadrži čitav niz naprednih alata za pripremu i editovanje fajlova, kao što su trepinzi, step&repeat, prepoznavanje i editovanje bar kodova, fontova u krivama i sl. Radi na OS-X  i Windows operativnim sistemima uz maksimalne performanse i upotrebljivost.

Prisutnost u PDF okruženju od početka do kraja posla daje dodatnu sigurnost u procesu pripreme za štampu i značajno smanjuje mogućnost greške. Više o ovom odličnom softveru možete naći na linku Packz

 

TECHKON - ŠTAND 4E63

TECHKON

 

TECHKON je jedan od lidera kada je reč o mernim instrumentima, kolor menadžmentu, recepturama boja i obezbeđenju kvaliteta. TECHKON je posvećen razvoju instrumenata, softvera i integrisanim rešenjima, koja obezbeđuju najviši kvalitet štampe i korisnicima pružaju najbolje moguće iskustvo u grafičkoj industriji. Više o proizvodima možete saznati na linku Techkon.

 


Ukoliko trebate dodatne informacije ili želite dogovoriti posebne angažmane i prezentacije na sajmu slobodno nas kontaktirajte:

za KODAK : Nataša Vasić, +381 63 335 628, natasa.vasic@grafikum.rs; Saša Filipović, +381 63 337 195, sasa.filipovic@grafikum.rs

za JÄNECKE+SCHNEEMANN : Saša Filipović, +381 63 337 195, sasa.filipovic@grafikum.rs

za HYBRID SOFTWARE : Stevan Petrov, +381 62 778 232, stevan.petrov@grafikum.rs; Nataša Vasić, +381 63 335 628, natasa.vasic@grafikum.rs

za BÖTTCHER: Stevan Petrov, +381 62 778 232, stevan.petrov@grafikum.rs; Saša Filipović, +381 63 337 195, sasa.filipovic@grafikum.rs

za TECHKON: Nataša Vasić, +381 63 335 628, natasa.vasic@grafikum.rs


Više o sajmu pročitajte na službenim stranicama LabelExpo-a.

Vidimo se na LabelExpo 2017!

grafikum